Empresa actual

FINQUES MONTANÉ és una empresa familiar de serveis que es dedica, des de fa més de 75 anys i de forma integral, a assessorar, orientar i satisfer les necessitats de particulars, autònoms i petites i mitjanes empreses en el sector immobiliari, fiscal, laboral i d’administració.

El nostre equip humà està format per 27 professionals, entre els quals hi ha economistes, assessors fiscals, graduats socials, assessors laborals, gestors administratius, administradors de finques, agents de la propietat immobiliària, agents d’assegurances, advocats, enginyers tècnics industrials, enginyers tècnics de telecomunicacions, entre d’altres, que tenen una formació continuada per oferir el millor servei als clients que, any rere any, han confiat en nosaltres.

Els VALORS de la nostra empresa són la proximitat, el dinamisme, el rigor, l’ètica, l’autoexigència i la professionalitat.

Com a organització empresarial busquem oferir al client un servei global; donar un valor afegit a cadascun dels serveis que oferim; tenir visió de futur, superant-nos i millorant cada dia; i comprometre’ns amb l’equip humà que forma part de les empreses del grup.

Compare listings

Comparar